tiistai 22. tammikuuta 2013

Oireiden metsästystä

... 4 raskaustestiä myöhemmin.

Ihmeellistä tämä raskausaika kun edellinen kerta ei ollut missään määrin samanlainen kun tämä uusi odotus. Eräs yhteneväisyys on loputon väsymys mikä tekee arjen pyörittämisestä melko haasteellista. Väsynyt äiti ei millään meinaa keksiä riittävästi tekemistä 1,5 vuotiaalle täystuholle. Siispä asumme tätä nykyä pommikentällä sillä rakas esikoisemme purkaa patoutuneen energiansa kodin perusteelliseen tuhoamiseen.

Ensimmäisenä iltana plussan jälkeen en millään saanut unta sillä sormeni haisivat erittäin häiritsevästi ihan suolakurkulle!! Enkä ollut edes käsitellyt kyseistä säilykettä moneen kuukauteen. o.O Kävin pesemässä kädet usean otteeseen mutta haju vain pysyi sitkeästi käsissä. Viimein annoin periksi ja yritin piilottaa suolakurkkukäteni syvälle peiton alle ja saada unenpäästä kiinni.

Seuraavana aamuna keittömme oli täynnä toistaan ällöttävämpiä hajuja. Samoin kylpyhuone; pyykinpesuaine oli yhtäkkiä muuttunut hajunystyrät syövyttäväksi myrkyksi. Onneksi lohtu oli lähellä, ihan nenänmitan päässä. Sillä tuttuakin tutumpi raskausoire oli taas saapunut.. flunssa. Nenä vuotaa kuin niagara konsanaan kokoajan ja kaikenaikaa. Positiivista tässä kuitenkin on se ettei sitten haista kaikkia oksennusreaktion aikaansaavia hajuja. Oi tätä ihanaa raskausaikaa <3

Huomenna on ensimmäinen neuvola... Jännittää!!! :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti